COACHING

In het leven en werk doen zich voortdurend ontwikkelingen voor. Soms leveren deze ontwikkelingen nieuwe vraagstukken op of loop je ergens in vast. Je begeeft je in een hele nieuwe situatie of datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken. Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Coaching kan dan heel goed helpen om weer een stap verder te komen. Ik geloof erin dat bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen het leven en werk diepgang geven en het mooier en waardevoller maken. Als VERDERcoach begeleid ik je hierbij. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vraag is relevant of het nu om het nastreven van doelen gaat of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. VERDER door terug te kijken waar je vandaan komt en te ervaren en doen in het hier en nu.

Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

Manager Bedrijfsvoering, onderwijsorganisatie

Aanpak

In mijn begeleiding geef ik ruimte voor dat wat er is en help jouw richting te geven naar jouw bestemming. We werken met de vraagstukken die voor jou belangrijk zijn. We onderzoeken samen wat hierin nodig is en hoe dit te realiseren. We voeren inzichtgevende gesprekken en je krijgt ondersteunende opdrachten. Je gaat actief aan de slag, ook in de tussentijd.

Mijn begeleiding doe ik vanuit een gedegen opleidingsachtergrond en met een luisterend, analytisch oor, begrip en liefdevolle confrontatie, bemoediging en humor breng ik mensen VERDER.

Mijn coaching doe ik in organisaties, vanuit mijn eigen praktijk en voor liefhebbers ook wandelend.

Ik wandel een periode met je mee totdat je zelf goed verder kunt.

Contactformulier

Wil je contact over een coachtraject, laat je gegevens dan hieronder achter.

back to top