COACHING

In het leven en werk doen zich voortdurend ontwikkelingen voor. Soms leveren deze ontwikkelingen nieuwe vraagstukken op of loop je ergens in vast. Je begeeft je in een hele nieuwe situatie of datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken. Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Coaching kan dan heel goed helpen om weer een stap verder te komen.

Wil jij:

– meer balans en energie in jouw werk en leven ervaren.

–  je eigen grenzen beter kunnen voelen en bewaken

– je vrijer en krachtiger voelen

– minder angsten en belemmeringen ervaren

– focus en richting bepalen en keuzes maken

Ik help je graag een stap VERDER. Maak hier een afspraak voor een eerste sessie of vrijblijvende kennismaking.

 

Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

Manager Bedrijfsvoering, onderwijsorganisatie

Visie

Ons leven en werk blijft altijd in beweging en dat levert voortdurend nieuwe vragen en uitdagingen op. Bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen geven het leven en werk diepgang en betekenis. Het maakt het waardevoller en helpt ons bij de lastige momenten die onvermijdelijk ook op ons pad komen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vraag is relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke verlangens, een effectieve teamsamenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende veranderingen. Je komt VERDER door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu.

Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer VERDER. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige, Ziekenhuis Rijnstate

Aanpak

In mijn begeleiding geef ik ruimte voor dat wat er is en help jouw richting te geven naar jouw bestemming. We werken met de vraagstukken die voor jou belangrijk zijn. We onderzoeken samen wat hierin nodig is en hoe dit te realiseren. We voeren inzichtgevende gesprekken en je krijgt ondersteunende opdrachten. Je gaat actief aan de slag, ook in de tussentijd.

Mijn begeleiding doe ik vanuit een gedegen opleidingsachtergrond en met een luisterend, analytisch oor,  liefdevolle confrontatie, bemoediging en humor breng ik mensen VERDER.

Ik wandel een periode met je mee totdat je zelf goed verder kunt.

Contact of kennismaken?

Wil je contact over een coachtraject, laat je gegevens dan hieronder achter. Wil je meteen een afspraak maken voor een eerste coachsessie of eerst kennismaken? Maak dan hier een afspraak.

back to top