LOCATIE & CONTACT

Mijn begeleiding doe ik vanuit mijn eigen coachpraktijk, op diverse locaties in het land in het Coachhuis en voor liefhebbers wandelend. Mijn praktijk ligt in de wijk Sonsbeek Kwartier Zuid, nabij het centrum van Arnhem en is gemakkelijk bereikbaar. Het adres is Leoninusstraat 1. In deze straat en de rest van de wijk is parkeren gratis.

De praktijk ligt op 15 minuten lopen vanaf treinstation Arnhem CS. Verlaat het station aan de Sonsbeekzijde. Steek de straat over en loop naar beneden langs het fietspad. Steek de grote kruising met stoplichten rechtdoor over en ga de Cronjéstraat in. Deze gaat over in de Paul Krugerstraat. Steek bij de Apeldoornseweg bij de stoplichten de weg over en ga rechtdoor de Jacob Cremerstraat in. Deze gaat over in de Graaf Lodewijkstraat. Neem de vierde straat rechts, dit is de Leoninusstraat. Aan het einde van deze straat is aan je rechterhand mijn praktijk.

Sta je bij mijn woonhuis aan de Leoninusstraat 1 voor de deur, dan is de praktijk een deur verder.

Van 15 juli – 15 september is mijn praktijk gesloten. Per 15 september is mijn praktijk gevestigd aan de Holthuizerdreef 10 in Huissen.

back to top