CREATIEVE WERKVORMEN & MATERIAAL

Wil je aan de slag met een team en weet je niet goed hoe? Ben je op zoek naar andere en vernieuwende werkvormen en methodieken? Wil je een studie-, leiderschap-, team- of MT-dag op creatieve en interactieve manier vorm geven en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Voor al deze vragen ben je bij mij en Dat Moeten We Vaker Doen op het juiste adres. Neem contact op en we creëren samen wat moois!

ROLLING TOGETHER

Rolling Together stelt mensen in staat om op speelse wijze, letterlijk en figuurlijk, te kijken naar wie zij zijn en welke rol zij vervullen binnen een samenwerking. Wat de ene mens doet, beslist en uitvoert heeft direct (fysiek) gevolg voor andere mensen. En wat een ander doet heeft andersom ook invloed op jezelf .Voel hoe open je ten opzichte van anderen staat in je afwegingen, gesprekken en samenwerking. In deze workshop zelforganistatie worden vertrouwen en veiligheid besproken en op de proef gesteld.

WHEEL OF CREATIVITY

Wil je tijdens een studie-, leiderschap-, team- of MT-dag op een andere manier met elkaar in dialoog of wil je een mooi traject feestelijk afsluiten. Wij maken er met onze wheel of creativity en samen met alle deelnemers een verrassende bijeenkomst van.

INSPIRATIEKAARTEN

36 verschillende en unieke fotokaarten

40 euro (excl. 21% btw)

Formaat 21 x 21 cm full colour gelamineerd

GEVOELSTEGELS

30 verschillende gevoelstegels in vijf kleuren

50 euro (excl 21% BTW)

Formaat 29,7 x 9,7 m full colour gelamineerd

CONTACTFORMULIER

Heb je belangstelling voor een van deze materialen, vul hieronder dan je gegevens in en ik neem contact met je op.

back to top