VERDER & NieuweKaders

In oktober 2011 besloot ik naast mijn baan in loondienst te gaan ondernemen. Dat beviel zo goed dat ik in januari 2015  besloot om volledig VERDER te gaan als zelfstandig ondernemer. Ik wilde mensen en teams begeleiden in verschillende vakgebieden en organisaties en particulieren helpen bij verandering en verlies.  Dat is gelukt. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar VERDER en heb ik honderden mensen mogen begeleiden bij vraagstukken omtrent persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, leiderschap, ondernemerschap en transitie. Dit deed ik in mijn eigen coachpraktijk en vanuit verschillende samenwerkingsverbanden in kleine en grotere organisaties.

Het afgelopen Corona-jaar was niet altijd makkelijk, maar hielp mij om weer dichterbij mijn ondernemersverlangen en te voelen wat mijn toegevoegde waarde is, waar ik blij van word en hoe ik kan bijdragen. Ik heb de balans opgemaakt en keuzes gemaakt. Samen met Marcel de Groen heb ik vervolgens het bedrijf NieuweKaders opgericht.

Wij werken in deze snel veranderende wereld met professionals, ondernemers en leiders aan een stevige en flexibele basis voor het vinden, maken en nemen van hun rol, zodat zij met durf, visie, leiderschap en gezag van betekenis zijn voor zichzelf en hun omgeving. Wij bieden impactvolle, ervaringsgerichte programma’s voor professionals, ondernemers en leiders omtrent de vragen wie ben ik, wat doe ik en wat beteken ik. Dit doen wij op basis van open inschrijving en op maat in-company.

Zowel met NieuweKaders als met VERDER begeleid ik mensen in hun groei in werk en leven. NieuweKaders werkt in groepsverband en doet incomany opdrachten voor organisaties. Als VERDERcoach werk ik individueel vanuit mijn eigen praktijk in Huissen en Arnhem.

HILDE VAN POEIJER

Ik ben altijd al geboeid geweest door de ontwikkeling van mensen. Ik ben gefascineerd door wat ze kunnen bereiken, vanuit verlangen en ambities en ook na een grote tegenslagen. Het begeleiden van deze ontwikkeling, daar heb ik mijn vak van gemaakt. Ik doe dit vanuit een uitgebreide en gedegen opleidingsachtergrond. Jaarlijks volg ik opleidingen en zoek ik vakgenoten op voor reflectie en intervisie. Het meeste leerde ik nog mijn persoonlijke ervaringen in het leven en die van de honderden mensen die ik inmiddels heb mogen begeleiden. Leren van alles wat het leven aanreikt, dat is mijn persoonlijke drijfveer en dat is ook wat ik te bieden heb aan anderen.

Registraties

Als Psychosociaal Therapeut Rouw en Verlies ben ik erkend en verbonden aan de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA). Als NVPA-therapeut ben ik geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en houd ik me aan de klachtenregeling en ben ik conform de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG).

back to top