LEIDERS

Herken je dit?

  • Je ervaart jouw leidinggevende rol regelmatig als een worsteling.
  • Leidinggeven kost meer energie dan het voldoening oplevert.
  • Je bent op zoek naar meer balans en richting.
  • Je wilt meer inzicht krijgen in je eigen gedrag en rolneming.

Coaching

Leiderschap is een dienende rol waarin je met een juiste balans relatie/prestatie betekenisvol bij kunt dragen aan de bedoeling van een organisatie. Hoe je je rol vindt, maakt en neemt is een leerproces waarin ik je graag als coach ondersteun.

Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

Rector, VO-school

Incompany

Voor managementteams en groepen leidinggevenden binnen organisaties ontwikkel ik vanuit NieuweKaders bijeenkomsten en programma’s op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op.

Hilde heeft bij STC group een hele waardevolle bijdrage geleverd in de leiderschapsontwikkeling van managers en directeuren. Door de zaken vanuit andere perspectieve te benaderen en de mens achter de ‘leider’ te zien. Ze heeft zowel teams als individuen gecoacht en dat alles doet zij met positieve energie en vanuit creatieve invalshoeken. Ze is een echte professional, een vakvrouw en heeft daarnaast een goed netwerk dat zij inzet om de groep naar een hoger niveau te krijgen.

Directeur HRM, onderwijsorganisatie

back to top