LEIDERS

Herken je dit?

  • Je ervaart jouw leidinggevende rol regelmatig als een worsteling.
  • Leidinggeven kost meer energie dan het voldoening oplevert.
  • Je bent op zoek naar meer balans en richting.
  • Je wilt meer inzicht krijgen in je eigen gedrag en leidershapstijl.

Coaching

Leiderschap is een vak. Dat betekent dat je er altijd in kunt blijven leren. Het is mijn inziens een dienende rol gericht op relatie en prestatie. Het vinden van een goede balans en je persoonlijke stijl  hierin is een leerproces waarin ik je graag wil helpen.

Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

Rector, VO-school

Incompany

Voor managementteams en groepen leidinggevenden binnen organisaties ontwikkel ik bijeenkomsten en programma’s op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op.

Hilde heeft bij STC group een hele waardevolle bijdrage geleverd in de leiderschapsontwikkeling van managers en directeuren. Door de zaken vanuit andere perspectieve te benaderen en de mens achter de ‘leider’ te zien. Ze heeft zowel teams als individuen gecoacht en dat alles doet zij met positieve energie en vanuit creatieve invalshoeken. Ze is een echte professional, een vakvrouw en heeft daarnaast een goed netwerk dat zij inzet om de groep naar een hoger niveau te krijgen.

Directeur HRM, onderwijsorganisatie

Training

Heb jij nooit tijd voor de dingen die belangrijk voor je zijn? Kom je voluit tot je recht in de verschillende rollen die je vervult of heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet?
Stel je voor dat je je innerlijke stem kunt laten horen en dat je in plaats van overleeft…lééft. Dat je kunt staan voor wat je vindt in kleine én grote groepen.

Je vrij voelen in wie je bent, door te doen wat bij je past en te weten waar je aan bijdraagt, kan eenvoudig waarheid worden. Tijdens onze driedaagse training Identiteit Werk Relevantie kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag, zowel bewust als onbewust. In drie verschillende groepssamenstellingen en onder ervaren begeleiding van senior trainers ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig ritmisch programma door te ervaren, te reflecteren en te experimenteren. Resultaat: je leert taal te geven aan je behoeften en het gebied waarin je jezelf voor de gek hield, wordt kleiner.

Trainingen in 2020:

Donderdag 8 oktober tot en met zaterdag 10 oktober 2020.

Meer informatie: www.identiteitwerkrelevantie.nl

back to top