ONDERNEMERS

De COVID-19 pandemie en de lock-down heeft veel invloed en effect op ondernemers. Deze tijd van ingrijpende verandering vraagt van ondernemers een duale reactie: loslaten en vastpakken. De veranderingen kunnen enerzijds leiden tot verlies en rouw. Anderzijds vraagt het om flexibel meebewegen, creatief denken en aanpakken.

In een interview bij de Business Breakfast Club Arnhem spreek ik over deze uitdagingen waar de ondernemer mee te maken krijgt. In dit artikel lees je hier meer over. 

Coaching

Heb je behoefte aan professionele begeleiding bij deze periode van transitie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt dan ben je welkom in mijn praktijk voor coaching. Mochten de kosten vanwege de huidige crisis niet haalbaar voor je zijn, dan is een korting mogelijk en sta ik ook open voor een ruil. Wil je intensiever werken aan deze vraagstukken dan is het programma Identiteit Transitie Veerkracht wat voor je!

Identiteit Transitie Veerkracht

Herken je het dat je als ondernemer gewend bent aan te pakken en voorwaarts te gaan, maar dat je nu geconfronteerd wordt met een realiteit vol onzekerheden? Vind je dat je opnieuw richting moet bepalen en zoek je naar manieren waarop jij daarin leiderschap kan nemen en keuzes kan maken?

Vanuit NieuweKaders bieden wij een driedaagse programma, waar je tot onomkeerbare inzichten komt in patronen en gedrag. In verschillende groepen en onder ervaren begeleiding van senior trainers, ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, reflecteren en experimenteren.

Resultaat: verstevigd leiderschap en gezag, herdefiniëring van zakelijke identiteit vol perspectieven. Veerkracht en energie.

Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden.

back to top