ONDERNEMERS

De COVID-19 pandemie en de lock-down heeft veel invloed en effect op ondernemers. Deze tijd van ingrijpende verandering vraagt van ondernemers een duale reactie: loslaten en vastpakken.

    1. Het verlies vraagt om (tijdelijk) loslaten en ruimte om te rouwen.
    2. De verandering vraagt aanpassen, creatief denken en aanpakken.

 

In een interview bij de Business Breakfast Club Arnhem spreek ik over deze uitdagingen waar de ondernemer mee te maken krijgt. In dit artikel lees je hier meer over. 

Coaching

Heb je behoefte aan professionele begeleiding bij deze periode van transitie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt dan ben je welkom in mijn praktijk voor coaching. Mochten de kosten vanwege de huidige crisis niet haalbaar voor je zijn, dan is een korting mogelijk en sta ik ook open voor een ruil.

Training

Samen met Marcel de Groen bied ik een driedaagse programma aan voor ondernemers gericht op de vragen wie ben ik, wat doe, wat beteken ik in tijden van transitie en crisis.

Voor dit programma ontvangen we subsidie van Stichting Ondernemers Fonds Arnhem, waardoor we dit voor een sterk gereduceerd tarief aan kunnen bieden. Ben je geinteresseerd stuur dan een mail naar info@identiteitwerkrelevantie.nl. 

In het driedaagse programma Identiteit Transitie Veerkracht: begeleiden wij ondernemers in de
vragen wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik – in tijden van verandering en crisis.

Tijdens dit programma werken 12 ondernemers intensief aan de vraag: wat moet ik loslaten
en wat ga ik aanpakken. Spanningen, angsten en onzekerheden worden in een breder kader geplaatst, er is herdefiniëring van zakelijke identiteit, er is nieuwe verbinding met betekenis. Er is energie om door te schakelen. Het programma is zeer intensief en biedt levensveranderende ervaringen. Het is gericht op het nemen van gezag en leiderschap in tijden van crisis.

Het programma wordt 2 x aangeboden en wordt ingericht en aangepast n.a.v. RIVM richtlijnen en indien nodig aangeboden op 1,5 meter afstand.

Locatie: Het Akoesticum in Ede

Data:

  • 29, 30 juni en 1 juli
  • 24, 25 en 26 augustus
back to top