PROFESSIONALS

Herken je dit?

  • Je ervaart belemmerend patronen die je wilt doorbreken.
  • Je wilt balans en energie in je werk ervaren
  • Je wilt opnieuw richting bepalen en keuzes maken
  • Je wilt je beter in staat voelen om verantwoordelijkheid en (persoonlijk) leiderschap te nemen

Coaching

In ons werkende leven doen zich voortdurend ontwikkelingen voor. Soms leveren deze ontwikkelingen nieuwe vraagstukken op of loop je ergens in vast. Je begeeft je in een hele nieuwe situatie of datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken. Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Coaching kan dan heel goed helpen om weer een stap verder te komen.

 Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer VERDER. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige, ziekenhuis

Incompany

Voor teams binnen organisaties ontwikkel ik vanuit NieuweKaders bijeenkomsten en programma’s op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op.

Hilde is voor ons de aanjager geweest van een grote stap in ons team; door haar bewuste, behoedzame, zorgvuldige én effectieve aanpak hebben we een flinke ontwikkeling met elkaar doorgemaakt. Haar empathische en prettige persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en ook nuchtere persoonlijkheid maakte dat iedereen zich prettig voelde bij haar; een belangrijk ingrediënt voor succes!

Opleidingsmanager, MBO-onderwijs

Identiteit Werk Relevantie

Heb jij nooit tijd voor de dingen die belangrijk voor je zijn? Kom je voluit tot je recht in de verschillende rollen die je vervult of heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet?
Stel je voor dat je je innerlijke stem kunt laten horen en dat je in plaats van overleeft…lééft. Dat je kunt staan voor wat je vindt in kleine én grote groepen. Je vrij voelen in wie je bent, door te doen wat bij je past en te weten waar je aan bijdraagt, kan waarheid worden.

Vanuit NieuweKaders bieden wij onze driedaagse training Identiteit Werk Relevantie waar je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag komt, zowel bewust als onbewust. In verschillende groepen en onder begeleiding van senior trainers ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, te reflecteren en te experimenteren.

Resultaat: je komt tot onomkeerbare inzichten in gedrag en rolllen; het gebied waarin je jezelf voor de gek hield, wordt kleiner.

Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden.

back to top