PROFESSIONALS

Herken je dit?

  • Je ervaart belemmerend patronen die je wilt doorbreken.
  • Je wilt balans en energie in je werk ervaren
  • Je wilt opnieuw richting bepalen en keuzes maken
  • Je wilt je beter in staat voelen om verantwoordelijkheid en (persoonlijk) leiderschap te nemen

Coaching

In ons werkende leven doen zich voortdurend ontwikkelingen voor. Soms leveren deze ontwikkelingen nieuwe vraagstukken op of loop je ergens in vast. Je begeeft je in een hele nieuwe situatie of datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken. Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Coaching kan dan heel goed helpen om weer een stap verder te komen. Ik geloof erin dat bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen het leven en werk diepgang geven en het mooier en waardevoller maken. Als VERDERcoach begeleid ik je hierbij. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vraag is relevant of het nu om het nastreven van doelen gaat of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. VERDER door terug te kijken waar je vandaan komt en te ervaren en doen in het hier en nu.

 Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer VERDER. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige, ziekenhuis

Incompany

Voor teams binnen organisaties ontwikkel ik bijeenkomsten en programma’s op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op.

Hilde is voor ons de aanjager geweest van een grote stap in ons team; door haar bewuste, behoedzame, zorgvuldige én effectieve aanpak hebben we een flinke ontwikkeling met elkaar doorgemaakt. Haar empathische en prettige persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en ook nuchtere persoonlijkheid maakte dat iedereen zich prettig voelde bij haar; een belangrijk ingrediënt voor succes!

Opleidingsmanager, MBO-onderwijs

Training

Heb jij nooit tijd voor de dingen die belangrijk voor je zijn? Kom je voluit tot je recht in de verschillende rollen die je vervult of heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet?
Stel je voor dat je je innerlijke stem kunt laten horen en dat je in plaats van overleeft…lééft. Dat je kunt staan voor wat je vindt in kleine én grote groepen.

Je vrij voelen in wie je bent, door te doen wat bij je past en te weten waar je aan bijdraagt, kan eenvoudig waarheid worden. Tijdens onze driedaagse training Identiteit Werk Relevantie kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag, zowel bewust als onbewust. In drie verschillende groepssamenstellingen en onder ervaren begeleiding van senior trainers ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig ritmisch programma door te ervaren, te reflecteren en te experimenteren. Resultaat: je leert taal te geven aan je behoeften en het gebied waarin je jezelf voor de gek hield, wordt kleiner.

Trainingen in 2020:

Donderdag 8 oktober tot en met zaterdag 10 oktober 2020.

Meer informatie: www.identiteitwerkrelevantie.nl

back to top