RECENSIES

Hilde is voor ons de aanjager geweest van een grote stap in ons team; door haar bewuste, behoedzame, zorgvuldige én effectieve aanpak hebben we een flinke ontwikkeling met elkaar doorgemaakt. Haar empathische en prettige persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en ook nuchtere persoonlijkheid maakte dat iedereen zich prettig voelde bij haar; een belangrijk ingrediënt voor succes!

Manager

Teamcoaching (2018 - 2019)

Hilde heeft bij STC group een hele waardevolle bijdrage geleverd in de leiderschapsontwikkeling van managers en directeuren. Door de zaken vanuit andere perspectieve te benaderen en de mens achter de ‘leider’ te zien. Ze heeft zowel teams als individuen gecoacht en dat alles doet zij met positieve energie en vanuit creatieve invalshoeken. Ik heb heel fijn met Hilde samengewerkt. Ze is een echte professional, een vakvrouw en heeft daarnaast een goed netwerk dat zij inzet om de groep naar een hoger niveau te krijgen. Chapeau Hilde! Dank voor de fijne samenwerking! We houden contact… 

Directeur HRM

Leiderschapstraject (2017-2019)

Op een informele manier heeft Hilde me weer op de rit geholpen. Hindernissen en belemmeringen zijn minder hoog geworden waardoor ze nu weer te overzien zijn. Hilde drukte op de juiste knoppen. Bedankt hiervoor!​

Medewerker Wijkteam

Coaching (2019)

Het afgelopen jaar mocht Hilde mij begeleiden, in een aantal sessies. We hadden gelijk een klik, en ik was blij verrast door haar kundigheid. Ze coachte mij bij het verlies van mijn moeder. Dit deed ze met grote zorgvuldigheid en empathie. Ze gaf mij duidelijkheid tijdens het proces van rouwen. Dit gaf mij vertrouwen en inzicht in mijzelf. Daarbij had ze humor, dat werkte weer ontspannen. Ik vind haar een supercoach! Aan te raden voor iedereen die te maken heeft met een verlies, op welke manier dan ook.

DOCHTER

Rouwbegeleiding (2018)

Ik heb bij Hilde coachingsessies gehad. Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer VERDER. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige

Coaching (2017)

Met Hilde als coach ben ik heel blij! Als bekwame coach is ze nooit oordelend of sturend, ze laat me altijd de ‘echte ik’ zien en doet dat vanuit positieve psychologie. Ze is daarbij volledig zichzelf, ontspannen en met een lach. Het zelfvertrouwen en de rust die ze daarbij uitstraalt, straalt ook op mij als coachee over. Ik kan Hilde van harte aanbevelen!

Waarnemed Hoofd P&O

Coaching (2016)

Ik wil graag iets schrijven over Hilde. Ik heb het bijzonder prettig ervaren om met haar van gedachten te wisselenna het overlijden van mijn lieve man. Te ‘delen’ wat een ander begrijpt is zo enorm belangrijk, dan heb  je het gevoel dat je niet alleen staat. Natuurlijk heb ik vrienden om me heen, maar als iemand voelt omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt, wat ik op dat moment doormaak, dan voelt dat als een soort van begrepen worden. Ik ben een paar keer bij haar in de praktijk geweest en we zijn een keer gaan wandele, en door haar opmerkingen, en bepaalde woorden die blijven hangen, is dat ik weer ‘verder kon’. Wat mij het meest is bijgebleven is “maak van elke dag een dag”. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik gun iedereen iemand als Hilde op zijn of haar pad!

Weduwe

Rouwbegeleiding (2016)

Samenwerken met Hilde, mijn advies is: Dat Moet Je Zeker Doen! Niet alleen is ze een kanskijker en een conceptdenker, maar in haar rol als extern projectleider heb ik Hilde leren kennen als een alleskunner. Binnen STC Group werkten we tijdelijk samen aan leiderschapsontwikkeling van teamleiders en onderwijsmanagers. Met als uitdaging om verdere beweging in de organisatie te creëren, het programma in verbinding te brengen met alles wat in de organisatie ontstaat én steeds op koers te blijven. Wat als eerste opvalt is Hilde’s creatieve aanpak, waarmee ze openheid en nieuwsgierigheid aanjaagt. Op momenten dat veranderprocessen taai worden, is voelbaar hoe inlevend, nauwkeurig en persoonlijk ze werkt. Door Hilde pakken mensen het stuur van hun eigen ontwikkeling op en komen onder haar begeleiding tot groei. Of Hilde nou grote groepen leiders in een lerende ervaring brengt, teams in verandering begeleidt of een-op-een gesprekken voert: het levert altijd nieuwe inzichten op, er ontstaat beweging op een diepere laag en gefocuste actie in de praktijk. Kortom; samenwerken met Hilde geeft positieve energie, heldere resultaten en brengt enorm veel plezier.

Intern projectleider

Begeleiding leiderschapsprogramma (2018)
back to top