INDIVIDUELE ROUWBEGELEIDING

Herken je dit?

– Er is een ingrijpende verandering en/of verlies (geweest) die veel impact heeft op je leven.

– Je hebt te maken met een nieuwe realiteit die veel vragen en onzekerheden oproept en je weet niet goed hoe je hier mee om te gaan.

– Je ervaart veel gevoelens en gedachten en blijft hier in ronddolen. Je hebt veel vragen over de toekomst van je leven en/of werk en komt hierin zelf niet goed verder.

– Je zoekt een veilige plek om al je gevoelens en gedachten te uiten en hierin een stap verder te komen.

Ik help je graag een stap VERDER. Maak hier een afspraak voor een eerste sessie of vrijblijvende kennismaking.

We hadden gelijk een klik, en ik was blij verrast door haar kundigheid. Ze coachte mij bij het verlies van mijn moeder. Dit deed ze met grote zorgvuldigheid en empathie. Ze gaf mij duidelijkheid tijdens het proces van rouwen. Dit gaf mij vertrouwen en inzicht in mijzelf. Daarbij had ze humor, dat werkte weer ontspannen. Ik vind haar een supercoach! Aan te raden voor iedereen die te maken heeft met een verlies, op welke manier dan ook.

Dochter

Visie

In ons leven krijg we allemaal te maken met (ingrijpende) veranderingen en verliezen. Er zijn vele soorten verlies, maar ieder verlies vraagt om aanpassing, of de impact nu klein of groot is. We noemen dat rouwen, wat een gezonde reactie is op een verlies. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Het omgaan met dit verlies kan moeilijk zijn, bijvoorbeeld door de emoties en de veranderingen die het teweeg brengt. Dit maakt het voor de mensen in je omgeving soms lastig om de juiste steun te geven. Ook kan het voor jezelf lastig zijn om te voelen wat je op welk moment nodig hebt en hoe je er mee om kunt gaan. Dan is het fijn als er iemand is waar je dit mee kunt bespreken. Iemand die er speciaal voor jou is, deskundig en aandachtig op die momenten dat jij het nodig hebt en zolang als jij het nodig hebt.

Hilde heeft mij een heleboel inzichten gegeven over hoe ik nieuwe paden zelf kan maken en kan bewandelen. Ze heeft mij gesteund in een hele moeilijke periode in mijn leven. Met haar hulp ben ik overeind blijven staan en heb ik geleerd regie te houden en te nemen in mijn eigen leven.
Ik kan nu VERDER.

Werknemer in transitie

Aanpak

Als VERDERcoach begeleid ik je in jouw persoonlijke rouwproces.Tijdens mijn begeleiding is er ruimte voor jouw gevoelens en gedachten die door het verlies zijn ontstaan. Daarin is alles bespreekbaar. Samen onderzoeken we wat de impact is van het verlies, hoe je hier mee om kunt en wilt gaan en welke steunbronnen je kunt benutten. We zullen aandacht geven aan de emoties die het verlies teweegbrengt. Ook zal de begeleiding gericht zijn op het verder vorm geven van je leven zonder datgene of diegene die je moet missen. We voeren inzichtgevende gesprekken en je krijgt ondersteunende opdrachten passend bij jouw persoon en proces. Je gaat dus ook actief aan de slag met jouw rouw. Mijn aanpak is weergegeven in onderstaand plaatje.

Rouwmodel1

Er was in een hele veilige setting ruimte om het verdriet te laten zijn en dit stap voor stap in een proces een plekje te kunnen geven. Hilde kon mij heel goed van inzichten voorzien en daarmee heb ik geleerd om dichter bij mezelf te komen. Hilde zorgt voor rust, inzichten, humor en met liefde naar jezelf leren kijken. Echt een topper!

Vrouw in scheiding

Contact of kennismaken?

Wil je meer informatie over de individuele rouwbegeleiding, laat je gegevens dan hieronder achter of maak hier een afspraak voor een eerste sessie of vrijblijvende kennismaking.

back to top