TRAININGEN & WORKSHOPS OVER ROUW

Rouwen is een persoonlijk proces, waarbij het soms kan helpen om de persoonlijke ervaringen die je hierin meemaakt te delen met anderen (die ook een verlies hebben meegemaakt). Ook kan het voor verschillende soorten professionals handig zijn om meer te weten over rouw. Daarom biedt VERDERcoach naast individuele begeleiding voor verschillende doelgroepen ook trainingen, workshops en lezingen aan. Hieronder zie je het aanbod. Ook zijn er mogelijkheden op maat. Neem daarover gerust contact op.

ONTMOETEN IN AFSCHEID

Samen met Jurgen Theunissen Uitvaartzorg organiseer ik meerdere keren per jaar ONTMOETEN IN AFSCHEID. Dit zijn themabijeenkomsten waarmee wij voor ons netwerk en geinteresseerden onderwerpen omtrent afscheid en rouw toegankelijker willen maken. De thema’s en sprekers tot op heden waren;

  1. Guido Hegger van Kayros over de verschillende mogelijkheden van nalatenschap.
  2. Auteur Tamara Baars over het thema Wat is rouw, naar aanleiding van haar boek over haar leven naar de zelfdoding van haar broer: ‘Als jullie dit lezen ben ik dood’.
  3. Erfrechtadvocate Katelijne van Barneveld met het thema: ‘Erfrecht in een notendop’.
  4. Vrijdagmiddag 18 oktober 2019 nam En Toen Theater en Training ons mee in het thema ‘Omgaan met rouw op het werk.’
  5. Op vrijdag 13 december was al weer de 5e bijeenkomst Ontmoeten in Afscheid. Dit keer met het thema Verborgen verdriet verzorgd door Yvonne Ramaker en Tinie Kamink van Stichting Broederziel.

ALS DE MAN VERLIEST op 6 maart 2020

Hoe gaan mannen om met een ingrijpend verlies? Hoe ziet de innerlijke wereld van de rouwende man eruit? Hoe is hij het beste te helpen? Tim Overdiek praat deze middag over het boek ‘Als de man verliest’, dat hij schreef met Wim van Lent.

Tim Overdiek was sportjournalist, correspondent en adjunct-hoofdredacteur bij NOS Nieuws. In 2009 kwam zijn vrouw na een verkeersongeluk om het leven. Hij gooide het roer om en schoolde zich om tot therapeutisch coach. Sinds 2017 opende hij zijn eigen praktijk. Tim schreef in 2010 het boek’Tranen van Liefde, dagboek van een weduwnaar’.

Wij nodigen met name mannen uit om deze middag te komen. Natuurlijk zijn vrouwen ook welkom. En wanneer je komt, neem dan je vader, zoon, broer of buurman mee.

 
  • Locatie: Dudok, Arnhem
  • Inloop: 14:00 uur  – start: 14:45 uur – borrel en napraat: 17:00 uur
  • Deelname is kosteloos.
  • Graag vooraf aanmelden bij Hilde@verdercoach.nl.
  • Er is een beperkte deelname mogelijk.

CONTACTFORMULIER

Wil je dat ik contact met je opneem over een van de trainingen vul dan hieronder je gegevens in.

back to top