SAMENWERKING

Samen met Annemieke Pepping-Poot en Jesse de Doelder vorm ik het samenwerkingsverband Dat Moeten We Vaker Doen. Vanuit dit creatieve collectief begeleiden wij teams en organisaties bij verandervraagstukken, strategiedagen, leiderschap- en teamontwikkeling.

Met Mariejose Geurts van VOLUIT-coaching vorm ik VOLUIT VERDER. Wij laat leiders, teams en teamleden hun gezamenlijke en persoonlijke kracht ontdekken zodat ze vanuit daar stappen verder te zetten.

Met Marcel de Groen en Bart Spijkerboer geef ik de driedaagse workshop Identiteit, Werk en Relevantie.

Met Bontje Pool werk ik graag samen als het gaat om vraagstukken als organiseren, veranderen en leiderschap.

Met trainer Coen Verbruggen begeleid ik teams als het gaat om omgaan met verschillen en samenwerking. Coen is gespecialiseerd in de methode Lumina Spark.

Francoise en Casper van Kunstconstructie hebben het kunstobject en interactief trainingsmiddel Rolling Together ontwikkeld. Graag maak ik hiervan gebruik als onderdeel van programma’s voor de ontwikkeling van samenwerking in organisaties. 

Voor het begeleiden van de dialoog tijdens interactieve bijeenkomsten maak ik graag gebruik van de talenten van het Het Kanteltheater.

Verhalencoach Merel Metzing en ik organiseren samen VERHALEND VERDER, waarin mensen die een dierbare zijn verloren in drie middagen al schrijvend aan de slag gaan met hun rouw.

Samen met Monique Knuver van Monkey Business bied ik tweedaagse trainingen aan voor young professionals.

De trainingen Oplader, Zelfspot en Rouwkost duren twee dagen, zijn inzichtgevend en actiegericht; ze brengen je in bewewging.

Voor Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorg ik, indien gewenst, de nazorg voor nabestaanden. Daarnaast organiseer ik samen met Jurgen een aantal keer per jaar ONTMOETEN IN AFSCHEID. Dit zijn bijeenkomsten waarin we op toegankelijke wijze  onderwerpen omtrent het thema afscheid onder de aandacht brengen.

En Toen, Theater en Training bestaat uit Stephanie Hulshof, Harry Heijblok en Hester Macrander. Zij bieden theater op maat + workshops & training voor studiedagen, symposia, congressen, over het omgaan met rouw en verlies op de werkvloer.

back to top