SAMENWERKING

Samen met Annemieke Pepping-Poot en Jesse de Doelder vorm ik het samenwerkingsverband Dat Moeten We Vaker Doen. Vanuit dit creatieve collectief begeleiden wij teams en organisaties bij verandervraagstukken, strategiedagen, leiderschap- en teamontwikkeling.

Met Mariejose Geurts van VOLUIT-coaching vorm ik VOLUIT VERDER. Wij laat teams en teamleden hun gezamenlijke en persoonlijke kracht ontdekken om vanuit daar stappen verder te zetten.

Voor Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorg ik, indien gewenst, de nazorg voor nabestaanden. Daarnaast organiseer ik samen met Jurgen een aantal keer per jaar ONTMOETEN IN AFSCHEID. Dit zijn bijeenkomsten waarin we op toegankelijke wijze  onderwerpen omtrent het thema afscheid onder de aandacht brengen.

Met trainer Coen Verbruggen begeleid ik teams als het gaat om omgaan met verschillen en samenwerking. Coen is gespecialiseerd in de methode Lumina Spark.

Verhalencoach Merel Metzing en ik organiseren samen VERHALEND VERDER, waarin mensen die een dierbare zijn verloren in drie middagen al schrijvend aan de slag gaan met hun rouw.

Samen met Monique Knuver van Monkey Business bied ik tweedaagse trainingen aan voor young professionals.

Francoise en Casper van Kunstconstructie hebben het kunstobject en interactief trainingsmiddel Rolling Together ontwikkeld. Graag maak ik hiervan gebruik als onderdeel van programma’s voor de ontwikkeling van samenwerking in organisaties. 

Met Marcel de Groen en Bart Spijkerboer ontwikkel ik de training Identiteit, Werk en Relevantie die in januari 2020 van start gaat. 

Foto volgt!

back to top