TRAININGEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

Samen met Monkey Business organiseert VERDERcoach inzichtgevende en actiegerichte expeditities voor young professionals. Download hier de flyer.

WHY? Wij bieden jou als young professional de ruimte en begeleiding om te experimenteren met jouw persoonlijke leiderschap in een uitdagende en fijne omgeving. Hierdoor ontwikkel je meer bewustzijn, ontdek je jouw authenticiteit, zodat je beter in staat bent effectiever om te gaan met verschillende situaties. We willen hiermee bijdragen aan het benutten van ieders potentieel, het voorkomen van burn-outs en het leren omgaan met ingrijpende gebeurtenissen.

HOW? Wij begeleiden een stap verder in de richting die jij wilt en met de doelen die jij hebt. Dit doen we in drie verschillende expedities, waarin we actie- en ervaringsgericht op onderzoek gaan. Het geeft inzicht en mogelijkheid tot experiment en reflectie. Wij werken met een ruime kennis van en ervaring met diverse theorieen en modellen en zetten in wat het best past bij het thema en de groep. Ons benadering is waarderend confronterend en nodigt uit een stapje verder te gaan in jouw ontwikkeling.

WHAT? De drie expedities zijn OPLADER, ZELFSPOT en ROUWKOST. Je kunt de drie expedities afzonderlijk van elkaar afnemen. Ze duren ieder twee dagen en vinden plaats op inspirende locatie in het land. Sommige activiteiten zullen buiten in de natuur plaats vinden. We werken in groepen van minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers.

 

Wanneer je beter zicht wilt krijgen op jouw talenten en blinde vlekken en het beste van jezelf wilt laten zien.

Tijdens twee trainingsdagen onderzoek je samen met generatiegenoten jouw persoonlijke eigenschappen, zowel de talenten als de belemmeringen. Je krijgt zicht op jouw persoonlijke leiderschap en je kansen en mogelijkheden tot ontwikkeling. We doen dit op een vrolijke en actieve manier, zodanig dat je met humor en een knipoog naar jezelf kunt kijken.

Wanneer je in je leven minder energie ervaart, door bijvoorbeeld (werk)druk en stress, en wilt  onderzoeken wat jou helpt om jouw persoonlijke balans te herstellen en te behouden.

In twee dagen onderzoek je samen met andere young professionals welke factoren van invloed zijn op jouw draagkracht en uit welke elementen jouw draaglast bestaat. Aan de hand van de fysieke en mentale activiteiten gaan we op onderzoek uit naar jouw persoonlijke opbranders en opladers. We werken interactief en ervaringsgericht.

 

Wanneer je te maken hebt (gehad) met een verandering en/of verlies met veel impact op je leven en wilt ontdekken hoe je hiermee om kunt gaan.

Gedurende twee dagen leer je in groepsverband meer over rouw, hoe jij dit zelf ervaart en hoe dit voor anderen kan werken. We delen ervaringen en onderzoeken wat voor impact en invloed deze verlieservaring op jou heeft. We bespreken hoe jij met deze ervaring om gaat en welke steunbronnen je zou kunnen gebruiken. We werken in deze twee dagen toe naar een ritueel dat zou kunnen helpen in het proces van afscheid nemen. We werken met interactieve vormen en in een ontspannen, prettige sfeer.

VOOR WIE?

Deze trainingen zijn voor young professionals en in company en per groep af te nemen. De vorm en inhoud is af te stemmen op de doelen van de organisatie en de groep.

CONTACTFORMULIER

Wil je meer informatie over een van de trainingen, laat je gegevens dan hieronder achter.

back to top